Buletin de presă, 20 iulie 2016 - IPJ Suceava

Buletin de presă, 20 iulie 2016 - IPJ SuceavaEvenimente rutiere cercetate de către poliţişti

La 19.07.2016, ora 23.25, pe raza com. Udești, un bărbat, de 22 de ani, din com. Verești, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile, unde a lovit un capăt de podeţ din beton, după care s-a răsturnat într-un lan de porumb.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto şi a 4 pasageri, respectiv o tânără, de 17 ani, din com. Cristești, jud. Iași, un bărbat, de 19 ani, din com. Udești, o tânără, de 15 ani, din com. Fîntînele și un băiat, de 17 ani, din com. Fîntînele.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice.

La 19.07.2016, ora 11.50, pe strada Mircea Şeptilici, din mun. Suceava, un tânăr, de 29 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, a tamponat faţă-spate o autoutilitară condusă în acelaşi sens de un bărbat, de 48 de ani, localnic.
Din impact autoturismul condus de tânărul de 29 de ani, a fost proiectat pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus din sens contrar de o femeie, de 31 de ani, din com. Dărmănești.
Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei femei, pasagere în autoturismul condus de femeie de 31 de ani.
Conducătorii auto au fost testaţi cu alcooltestul rezultatul fiind negativ şi le-au fost recoltate probe de sânge.
Mai nouă Mai veche