Urmărit general reținut la frontieră

Urmărit general reținut la frontierăPolițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni – I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat un cetățean român pe numele căruia autoritățile române emiseseră un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Joi, 14 iulie a.c., în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a intra în țară Gheorghe C., în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județul Maramureș.
Cu ocazia formalităților pentru intrarea în România, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit general. Pe numele lui, autoritățile române au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, maramureșeanul fiind condamnat la un an de detenție pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.
Tânărul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Satu Mare pentru punerea în aplicare a măsurilor legale.

Purtător de Cuvânt al S.T.P.F. Suceava
Cms. şef de poliţie Ilie Poroch-Serițan
Mai nouă Mai veche