Incendiu la gospodării din satul Pâraie, comuna Mălini, 29 septembrie 2016

Incendiu la gospodării din satul Pâraie, comuna Mălini

ora anunţării: 14.04

 

 

Joi, 29 septembrie 2016, pompierii militari de la Detaşamentul Fălticeni, au fost anunţaţi despre izbucnirea unui incendiu la o gospodărie din satul Pâraie, comuna Mălini.

Pompierii s-au deplasat la locul intervenţiei cu trei autospeciale de apă şi spumă. În sprijinul acestora au mai ajuns o autospecială de la S.V.S.U. Mălini şi două autospeciale de la S.V.S.U. Cornu Luncii.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta cu flacără şi mari degajări de fum la două gospodării învecinate, cu pericol de propagare la o a treia gospodărie. Ardeau acoperişurile din lemn acoperite cu azbociment de la două depozite de furaje şi grajduri de animale, un garaj cu o maşină aflată în interior, o bucătărie de vară şi o parte din acoperişul depozitului de furaje de la a treia gospodărie.

Militarii au salvat două case de locuit, două bovine, două cabaline, patru porcine şi bunuri casnice.Incendiul a fost lichidat la ora 20.20, cauza probabilă de incendiu fiind efectul termic al curentului electric produs la un conductor electric defect.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.