Întâlnire regională pe aplicarea noii legislații a achizițiilor publice

Întâlnire regională pe aplicarea noii legislații a achizițiilor publice
Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP), în colaborare cu Instituția Prefectului județul Suceava organizează pe data de 05 septembrie 2016, reuniunea regională cu tema “Sprijin pentru autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice”.

Reuniunea care va avea loc la sediul Universității Ştefan cel Mare din Suceava, sala Auditorium “Joseph Schmidt” începând cu ora 11.00, este dedicată reprezentanților din regiunea Nord Est (județele: Vaslui, Bacău, Neamț, Iași, Botoșani și Suceava), mai exact personalului de la nivelul autorităților contractante care răspunde de derularea procedurilor de achiziții publice.

Principala temă abordată în cadrul reuniunii va fi identificarea dificultăților întâmpinate de autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice.

La întâlnire, vor participa din partea ANAP domnul președinte Bogdan Pușcaș și domnul Bogdan Dobrin, director în cadrul Direcției Reglementare, Coordonare Metodologică şi Suport Operaţional.
Mai nouă Mai veche