Suceava: Furt în staţia de autobuz. Telefonul şi banii, smulşi din mâna unei tinere

La 16.03.2017, ora 22.42, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe strada Mărășești din localitate a avut loc un furt, victimă fiind o tânără de 24 de ani din localitate.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 16.03.2017, în jurul orei 22.30, în timp ce partea vătămată încerca să urce într-un autobuz de transport public de persoane, un tânăr necunoscut i-a sustras din mână un telefonul mobil și suma de aproximativ 100 de lei, după care a fugit.
În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un tânăr de 23 de ani, din comuna Hănțești, asupra căruia a fost găsită suma de 63 de lei.
Pe timpul cercetărilor, telefonul mobil sustras, în valoare de aproximativ 1.300 lei, a fost recuperat, fiind identificat pe strada Vișinilor, într-un gard viu, unde a fost aruncat de autor.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche