VIDEO Accident pe Calea Unirii. Beat și fără permis, șoferul s-a ascuns în boscheții de la fosta Integrata



Accident luni, 17 aprilie 2017, în jurul orei 21.40, la intersecția străzilor Calea Unirii și Traian Vuia din municipiul Suceava. Un tânăr aflat la volanul unui Mercedes înmatriculat în Anglia, cu volan pe drepta, care circula dinspre Burdujeni spre centru a trecut pe roșu și a acroșat un Opel Astra care circula dinspre centru și vira stânga spre Ițcani. Autoturismul Opel a fost proiectat într-un stâlp. Mercedesul a rulat până după intersecție, a intrat pe trotuar și s-a izbit într-un gard de beton.

În autoturismul Opel se afla o femeie care a suferit leziuni ușoare și care a fost transportată la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

În autoturismul Mercedes se aflau în total patru persoane: șoferul, un alt tânăr și două tinere. După accident au coborât toți din mașină și cei doi băieți au fugit spre Ițcani, iar fetele s-au ascuns într-o benzinărie din zonă. Cei doi tineri au fost prinși de un echipaj de jandarmi în timp ce se ascundeau în zona intersecției cu serpentinele, printre boscheții de la fosta întreprindere Integrata de lână.

Pe aparatul etilotest șoferul avea o alcoolemie de 0,75 la mie alcool pur în aerul expirat. Din primele informații se pare că tânărul nu avea permis. Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, iar apoi urma să fie audiat de polițiști și cel mai probabil își va petrece noaptea în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche