Șaru Dornei: Doi indivizi care au devastat un bar cu păcănele au fost reținuți în arest

La data de 03.09.2017, ora 05.13, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în incinta unui bar din comuna Șaru Dornei, două persoane au distrus o ușă.
În urma cercetărilor s-a stabilit că la 03.09.2017, în jurul orei 05.00, un tânăr de 19 ani, din comuna Șaru Dornei, împreună cu un bărbat de 31 ani, din comuna Șcheia, au pătruns în incinta barului, având asupra lor obiecte contondente, căutând o persoană cu care aveau un conflict mai vechi.
Întrucât persoana căutată nu se afla înăuntru, cei doi au început să lovească cu picioarele o ușă de la un depozit şi un aparat de jocuri de noroc.
În incinta barului se aflau barmanul de serviciu şi trei adolescenţi. La un moment dat barbatul de 31 de ani l-a acostat pe unul dintre aceştia, l-a lovit şi i-a distrus telefonul mobil. Celalat tânăr a sustras telefonul unui alt adolescent.
După comiterea faptei, autorii au părăsit locul faptei. Au fost alertate mai multe echipaje de poliţie care au reuşit să-i localizeze pe cei doi bărbaţi de 19 şi 31 de ani şi să îi reţină.
Împotriva celor două persoane poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore fiind introduși în arestul IPJ Suceava.
S-a întocmit dosar penal infracțiunile de „tulburarea ordinii și liniștii publice”, „distrugere”, „lovirea sau alte violențe” și „furt calificat”.
Mai nouă Mai veche