Concurs angajare Director financiar-contabil - Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc


În conformita ce cu prevederile Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare şi ale O.M.S. nr. 284/2007, privind aprobarea Metodologiei-cadru de organizare şi desfăşurare a concursurilor /examenelor pentru ocuparea funcţiilor specifice comitetului director din spitalele publice, modificat de O.M.S. nr. 954/2017.
Spitalul de Psihiatrie cu sediul în Câmpulung Moldovenesc, Str. Trandafirilor nr. 2, judeţul Suceava, organizează concurs /examen pentru ocuparea funcţiilor specifice comitetului director al unităţii, după cum urmează:
  • 1 post de director financiar – contabil.
La concurs /examen se pot înscrie candidaţii care îndeplinesc, cumulativ, criteriile generale şi specifice.
Criteriile generale sunt următoarele:
  • au domiciliul stabil în România;
  • au âu fost condamnaţi definitiv pentru săvârşirea unei infiacţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care i-ar face incompatibili cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea;
  • au o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate;
  • nu au vârsta de pensionare, conform prevederilor legale în vigoare.
Criteriile specifice sunt următoarele:
  • pentru directorul financiar-contabil:
  • sunt absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în profil economic;
  • au cel puţin 2 ani vechime în specialitatea studiilor.
Concursul /examenul pentru ocuparea funcţiilor specifice comitetului director al unităţii, respectiv, pentru director financiar-contabil, se va organiza în data de 14.12.2017, la sediul din Str. Trandafirilor nr. 2, astfel:
  • proba scrisă (testul grilă) se va desfăşura în data de data de 14.12.2017, ora 10.00;
  • susţinerea orală a proiectului de specialitate se va desfăşura în data de ora 14.00;
  • interviul de selecţie se va desfăşura în data de 14.12.2017, ora 15.00.
Data limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 04.12.2017.
Bibliografia pentru concurs /examen şi temele – cadru pentru proiectul de specialitate se afişează la sediul Spitalului de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc şi se publică pe site-ul spitalului www.spcm.ro.
Relaţii suplimentare se pot obţine la telefonul 0230/314431 – Compartimentul R.U.N.O.S. al Spitalului de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc.
Mai nouă Mai veche