Viorel Aelenei, dat în judecată pentru că nu și-ar recunoaște copilul și anchetat pentru că și-ar fi lovit iubita însărcinată în șapte luniProprietarul restaurantelor Padrino și Toscana din Suceava, Viorel Aelenei, a fost chemat în judecată de fosta iubită, Gabriela Burduja, pentru că nu și-ar recunoaște copilul rezultat din relația celor doi.

Dosarul a fost înregistrat la 24 noiembrie 2017 pe rolul Judecătoriei Suceava. Gabriela Burduja le cere judecătorilor să stabilească paternitatea copilului prin probe ADN și să îl oblige pe Viorel Aelenei să recunoască băiețelul născut în luna noiembrie.Gabriela Burduja și Viorel Aelenei s-au despărțit în urmă cu câteva luni, după un episod violent.

Sâmbătă, 2 septembrie 2017, însărcinată în șapte luni, Gabriela Burduja a ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale în urma unei agresiuni. Chemați de medici, polițiștii au audiat-o pe femeie, care le-a povestit că are fi fost lovită de iubitul ei Viorel Aelenei. Polițiști au în lucru un dosar penal cu privire la faptele reclamate.
Mai nouă Mai veche