Detalii despre cea de-a doua scenă de la Bucovina Rock Castle



„După cum am promis, revenim cu detalii privitoare la cea de a doua scenă a Bucovina Rock Castle. Această scenă, pe care o inaugurăm la ediția din acest an, este gândită ca o „rampă de lansare” pentru trupele din noul val de rock românesc. Pentru că nu ne considerăm nici critici muzicali, nici „autorități” în domeniu, ci niște ascultători ca și voi, am lăsat în întregime la latitudinea publicului soarta formațiilor care se vor înscrie pentru un loc pe această scenă. De asemenea, pentru că știm cât de greu le este trupelor aflate la început de drum și pentru că avem respect pentru cel/cea care are curajul să urce acolo sus, fiecare trupă va primi, in afară de cazare și masă, un onorariu de 1000 lei.

Scena a doua va fi amplasată pe platoul de la intrarea în incinta Cetății de Scaun, lângă zona de camping. În fiecare dintre cele trei zile de festival, înainte de startul programului de la scena principală, aici vor evolua 3 formații tinere. Așadar, un total de 9 formații pe care publicul le poate alege, prin vot, accesând pagina de Facebook – Concurs Bucovina Rock Castle 2018. Regulamentul e simplu: votarea a început pe 1 februarie și se încheie pe 30 iunie 2018 iar primele 9 trupe, ca număr de voturi, sunt cele care vor urca pe scenă.

Formațiile trebuie să aibă în repertoriu minim 6 piese proprii. Ele se pot înscrie pe pagina Concurs Bucovina Rock Castle 2018 intrând la secțiunea Comunitate și încărcând acolo piesa cu care doresc să convingă publicul.

Mult succes trupelor! Suntem la fel de curioși ca voi toți să descoperim noi sonorități, noi atitudini și noi talente din undergroundul românesc!...”

Echipa Bucovina Rock Castle
Mai nouă Mai veche