Doi indivizi care transportau țigări de contrabandă, reținuți în arestul IPJ Suceava


La 23.02.2018, ora 11.30, polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava i-au surprins în flagrant pe un tânăr de 23 de ani, din județul Bistrița, în timp ce transporta într-un locaș special amenajat în caroseria autoturismului, 220 de pachete de țigarete de proveniență extracomunitară și pe un bărbat de 57 de ani, din municipiul Suceava, care descărca dintr-un locaș special amenajat din caroseria autoturismului, cantitatea de 630 de pachete de țigarete de proveniență extracomunitară, fără să dețină documente legale.
Țigările în valoare de circa 10.000 lei au fost confiscate, iar cele două autoturisme au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor asiguratorii necesare recuperării prejudiciului.
Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, fiind încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 24.02.2018, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea stabilirii unor măsuri preventive.
Mai nouă Mai veche