Cât costă un proiect Start Up Nation? Reduceri de 50% până la 31 martie


Dacă ai o firmă înființată după 30 ianuarie 2017, statul român îți oferă până la 200.000 de lei, nerambursabili, pentru investiții în echipamente tehnologice, mobilier, site, publicitate, chirie, salarii sau achiziții de autovehicule. Finanțările sunt acordate prin programul Start Up Nation.

Dacă anul trecut au fost finanțate 8.600 de afaceri nou înființate, bugetul Start Up Nation pentru 2018 este de două miliarde de lei, adică fonduri care vor permite finanțarea a 10.000 de proiecte. Se estimează că înscrierile vor fi lansate în perioada aprilie-mai 2018.

Pentru că au mai rămas doar câteva săptămâni până la deschiderea sesiunii de finanțare, specialiștii vă recomandă să vă grăbiți, mai ales că firmele de consultanță practică tarife diferențiate în funcție de timpul pe care îl mai au la dispoziție pentru întocmirea dosarului.

De exemplu, ISO Gold Consult, firmă de consultanță care anul trecut a obținut finanțare pentru toate cele 20 de proiecte depuse în programul Start Up Nation, a anunțat că prețurile practicate pentru contractele semnate până la 31 martie sunt la jumătate față de cele pentru contractele semnate în ultima săptămână de înscrieri.

Tarifele practicate de ISO Gold Consult sunt:
  • 2.000 lei - societățile contractate până la 31 martie 2018;
  • 2.500 lei - societățile contractate după 1 aprilie 2018 până la data lansării oficiale a finanțării;
  • 3.500 lei - societățile contractate după data oficială a lansării finanțării;
  • 4.000 lei - societățile contractate în ultima săptămâna derulării înscrierilor.
Mai multe detalii despre programul Start Up Nation găsiți la www.isogoldconsult.ro.

Mai nouă Mai veche