FOTO O femeie s-a izbit cu mașina într-un copac, la Mitocu Dragomirnei

ISU Suceava:
„Modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (B2+TIM), a intervenit la un accident rutier produs în jurul orei 8:30 pe raza comunei Mitocu Dragomirnei, unde un autoturism, în care se aflau o femeie de 39 de ani și fiica acesteia de 3 ani, a părăsit carosabilul și a intrat într-un copac de pe marginea drumului.
Cele două victime, neîncarcerate, conștiente, au fost transportate la spital.”

IPJ Suceava:
„La data de 03.03.2018, ora 08.30, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208D, în afara municipiului Suceava, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, o femeie de 40 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto şi a fiicei acesteia de 3 ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului.
Victimele au fost transportate cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.”









Mai nouă Mai veche