FOTO Firmă nou-înființată din industria lemnului, dotată prin programul Start Up Nation

Societatea comercială HSL Silva Trading SRL din județul Maramureș a obținut anul trecut o finanțare prin programul Start Up Nation pentru dotarea cu un utilaj modern, printr-un proiect depus pentru codul CAEN 1610 - Tăierea și rindeluirea lemnului. Proiectul a fost depus, aprobat și implementat în anul 2017.

Cu fondurile nerambursabile primite prin programul Start Up Nation, firma din Maramureș a achiziționat un încărcător frontal Schaeff TL 80.

Proiectul a fost realizat de firma de consultanță ISO Gold Consult SRL Suceava, firmă care anul trecut a obținut finanțare pentru toate cele 20 de proiecte depuse prin programul Start Up Nation.

În doar câteva săptămâni se deschid înscrierile pentru sesiunea de finanțare Start Up Nation 2018, program prin care firmele înființate după 30 ianuarie 2017 primesc până la 200.000 de lei fonduri nerambursabile. Pentru contractele semnate până la 31 martie, firmele de consultanță oferă reduceri de 50%.

Mai multe detalii despre programul Start Up Nation găsiți la www.isogoldconsult.ro/start-up-nation-2018.Mai nouă Mai veche