VIDEO Crivăț (Bucovina), despre protestul împotriva Bucovina Rock Castle: „Aplaudați-i! Prostia lor a făcut înconjurul României!”

Trupa Bucovina a încheiat, duminică seară, ediția din acest an a festivalului Bucovina Rock Castle. Florin „Crivăț” Țibu a vorbit despre faptul doi suceveni au participat la ședința Consiliului Județean Suceava unde au cerut anularea festivalului pentru că ar promova satanismul.

„Vreau să-i aplaudați pe doi dintre oamenii care au făcut probabil cea mai bună reclamă pentru Bucovina Rock Castle anul ăsta. Îi știți, da, că e vorba de doi. Aplaudați-i pentru că au făcut o muncă extraordinară. Prostia lor a făcut înconjurul României!”, a spus Crivăț.

După o rundă de hohote și aplauze, liderul trupei Bucovina a continuat: „Ăsta e lucrul pe care trebuie să-l arătăm oamenilor de genul ăsta: niște brațe deschise care sunt gata să-i primească deși sunt proști”.



Ediția a opta a festivalului Bucovina Rock Castle a avut loc în perioada 14-16 august 2018, la Cetatea de Scaun a Sucevei.
Mai nouă Mai veche