Accident rutier provocat de un biciclist care s-a dezechilibrat și a căzut în fața unei mașini, la Vadu Moldovei


La 29.09.2018, ora 13.31, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe raza comunei Vadu Moldovei, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.
Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în cursul zilei, în jurul orei 13.25, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Vadu Moldovei, un tânăr de 21 de ani din comuna Preutești, l-a acroșat și accidentat pe un localnic de 63 de ani care circula pe bicicletă în aceeași direcție și care, s-a dezechilibrat.
După impact, autoturismul a pătruns pe contrasens și a fost lovit de autovehiculul condus regulamentar de un bărbat de 58 de ani din județul Iași.
Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului se face bărbatul de 63 de ani, care s-a dezechilibrat cu bicicleta, fiind lovit de autoturismul condus de tânărul de 21 de ani.
Cei 2 conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, acestora și victimei li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche