PSD Suceava s-a dat de partea lui Dragnea după ce înfrângerea contestatarilor devenise inevitabilă



Vineri, după începerea ședinței Comitetului Executiv Național al PSD în care s-au discutat problemele ridicate de grupul care îl contestă pe Liviu Dragnea, PSD Suceava a transmis un comunicat de presă, scris în limbaj de lemn, prin care anunța că susține oficial actuala conducere a partidului.

Decizia a fost anunțată după ce devenise deja clar că tabăra contestatarilor nu a reușit să adune suficiente voturi pentru a-l învinge pe Liviu Dragnea.

În ceea ce privește evenimentele interne ale Partidului Social-Democrat dorim să informăm mass-media națională și locală, pe toți colegii social-democrați și pe toți susținătorii acestui partid că Organizația Social-Democrată suceveană nu concepe divizarea PSD „în tabere”, categoric nu se alătură celor care inițiază disensiuni ce pot conduce la scindarea sau diminuarea forței acestui partid .
Organizația social-democrată suceveană se poziționează alături de acel PSD cristalizat în mulți ani, se poziționează alături de acel PSD care în decembrie 2016 a câștigat încrederea marii majorități a românilor printr-un program de guvernare coerent care a deschis României, cetățenilor acestei țări, perspectivele unei evoluții social economice temeinice. Iar garanția implementării acestui program o reprezintă păstrarea structurii actuale a conducerii partidului, pastrarea guvernării și a majorității parlamentare social democrate - fapt realizabil doar prin menținerea unității PSD.

Alexandru Rădulescu – purtător de cuvânt PSD Suceava
Mai nouă Mai veche