PSD Suceava: „Recunoaștem deschis că suntem un partid al pensionarilor”


„Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a constituit, ca în fiecare an, pentru organizația județeană a PSD un prilej firesc de a-și sărbători seniorii.

În prezența a peste 200 de seniori din tot județul, alături de președintele acestora dl. Mișu Gafencu, de parlamentari, membri ai guvernului și consilieri județeni, senatorul Ioan Stan a prezentat în numele organizației județene a PSD mulțumirea și recunoștința pentru activitatea colegilor din organizația pensionarilor. Dumnealui a apreciat că întodeauna seniorii social-democrați au constituit o adevărată coloană vertebrală a partidului și că implicarea lor a fost determinantă în toate victoriile PSD.

Președintele Ioan Stan a subliniat că afirmațiile pe care adversarii politici le doresc a fi tendențioase, pe noi cei din PSD ne onorează și recunoaștem deschis că suntem un partid al pensionarilor. Suntem conștienți că în mare parte România de azi este creația acestor seniori și a colegilor dumnealor de generație. De aceea organizația județeană a PSD dorește să le ureze viață lungă și fericită tuturor persoanelor vârstnice din județul Suceava și le garanteză că, așa cum s-a demonstrat, PSD se preocupă constant în a le asigura un trai decent pe deplin meritat.”

Departamentul de comunicare PSD Suceava
01.10.2018
Mai nouă Mai veche