Un șofer beat a tamponat o mașină în parcarea unui magazin de pe Calea Obcinilor din municipiul Suceava

La 26.10.2018, ora 20.05, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că în jurul orei 20.00, în parcarea din spatele unui magazin de pe str. Calea Obcinilor din mun. Suceava, a avut loc un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto implicați se află sub influența băuturilor alcoolice.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că în jurul orei 20.00, un bărbat de 59 de ani, din mun. Suceava, în timp ce manevra cu spatele autoturismul, a intrat în coliziune laterală cu un vehicul condus de un tânăr de 20 ani, din mun. Suceava.
În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.
Conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 20 de ani și de 1.04mg/l alcool pur în aerul expirat pentru șoferul de 59 de ani.
Ulterior, bărbatul de 59 de ani a fost condus la Spitalului Județean de Urgență Suceava unde i s-au prelevat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.
Mai nouă Mai veche