Bărbat prins încărcând țigări într-o mașină, în parcarea unui supermarket din Rădăuți

În data de 22 decembrie 2018, lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, pe timpul unei misiuni specifice în zona de responsabilitate, au observat în parcarea unui supermarket de pe raza municipiului Rădăuți, o persoană în timp ce încărca într-un autoturism marca Audi A4, mai multe sacoșe voluminoase cu inscripția Duty-Free.

S-a procedat la legitimarea persoanei și efectuării unui control asupra autoturismului, în urma căruia s-a constatat că în sacoșe se află țigări.

Persoana în cauză, identificată ca fiind cetățeanul român Vasile C., în vârstă de 50 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, nu a putut prezenta documente de proveniență asupra mărfii, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii acesteia la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii sacoșelor a rezultat cantitatea de 2.098 pachete țigări, în valoare de aproximativ 24.500 lei.

Întreaga cantitate de țigări, precum și autoturismul în valoare de 6.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, respectiv pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Mai nouă Mai veche