FOTO Aceste afișe din Bazar sunt ignorate de aproape toată lumea. Polițiștii locali s-au plimbat cinci ore printre chioșcuri și au dat permanent amenzi

„Fumatul interzis”, asta scrie cu litere mari la toate intrările din Bazar. Dar aceste afișe sunt ignorate de aproape toată lumea. Se fumează chiar și în zona acoperită.

Marți, polițiștii locali au trecut prin Bazar pentru a verifica dacă este respectată această interdicțe. În intervalul 8.00-13.00 au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, din care 23 de amenzi în valoare totală de 3.900 lei și un avertisment scris.

„Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada ce urmează, pentru prevenirea producerii unei situații neplăcute și anume producerea de incendii prin aruncarea de chiștoace aprinse între spațiile comerciale sau în zonele unde există materiale inflamabile, atât din partea clienților cât și din partea comercianților”, transmite șeful Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, care a explicat că scopul acțiunilor este să-i determine pe clienți și comercianți să fumeze doar în locurile special amenajate.











Mai nouă Mai veche