FOTO VIDEO Casă distrusă de un incendiu, marți, la Dolhasca

Incendiu în localitatea Dolhasca
11.12.2018, ora anunțării la 112 - 7:07

Pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca și ai Detașamentului Fălticeni, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dolhasca au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din orașul Dolhasca.
Deoarece nu se afla nimeni acasă, incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere, iar la sosirea pompierilor, flăcările se manifestau violent la casa de locuit, cu pericol de propagare la o locuință învecinată și la alte construcții anexe.
Incendiul a fost lichidat la ora 8:45.
Casa a ars pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Au mai ars elemente de tâmplărie, aparatură electrocasnică și alte bunuri din interior. S-au degradat pereții portanți, construiți din BCA.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coșul de fum neizolat corespunzător fjavascript:void(0);ață de materialele combustibile.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat casa învecinată, un garaj și alte construcții anexe.Mai nouă Mai veche