Un hoț condamnat la 18 luni de pușcărie se ascundea la o stână din Straja, dar a fost prins de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au identificat și predat autorităților competente un cetățean din jud. Botoșani pe numele căruia autoritățile române au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 18 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
La 10 decembrie 2018, la ora 14.00, lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, jud. Suceava, pe timpul executării unei misiuni specifice, în zona de responsabilitate, pe raza localității Straja, au oprit în vederea stabilirii identității un bărbat care se afla la 500 de m față de linia de frontieră, cu oile la păscut.
În urma verificărilor specifice, s-a constatat că Ilie R., în vârstă de 29 de ani, domiciliat pe raza jud. Botoșani, figurează în bazele de date cu un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 18 luni, emis de către autoritățile române, pentru săvârșirea inafracțiunii de furt.
Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul IPJ Suceava în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
Mai nouă Mai veche