Șofer care a dat cu mașina peste un pieton și a fugit de la locul accidentului, reținut în arestul poliției


Polițiștii au continuat verificările și cercetările privind accidentul de circulație din data de 31.12.2018 soldat vătămarea corporală a unei persoane produs pe strada Profesor Gheorghe Miserciu din localitatea Baia. S-a stabilit faptul că șoferul a părăsit locul faptei, iar în urma verificărilor a reieșit că în momentul producerii accidentului autoturismul a fost condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Baia.

În cauză, la data de 03.01.2019, s-a dispus continuarea urmăririi penale în calitate de suspect față de acesta pentru comiterea infracțiunilor de „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție” și „vătămare corporală din culpă”.

Totodată, față de suspect s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore începând cu data de 04.01.2019, ora 13.00 și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava, urmând ca la data de 05.01.2019 să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă.

Citește și:
Mai nouă Mai veche