Polițiștii au confiscat 4,3 metri cubi de cherestea de rășinoase transportată în plus față de avizul de însoțire, în urma unui control pe DN 2E

La 29.01.2019, ora 19.00, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control pe DN 2E din comuna Cornu Luncii, autotrenul cu semiremorcă condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Frumosu, care transporta material lemnos.
Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată și cea din avizul de însoțire prezentat de conducătorul auto, polițiștii au solicitat sprijinul Gărzii Forestiere Suceava, care, în urma inventarierii, au constatat faptul că, bărbatul transporta 41,06 m.c. cherestea de esență rășinoase cu un plus de 4,30 m.c. față de cea din documente.
Societatea comercială din comuna Frumosu, emitentă a avizului de însoțire a materialului lemnos a fost sancționată contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar cantitatea de cherestea identificată în plus în valoare de 2.872 lei, a fost confiscată valoric.
Mai nouă Mai veche