Doi puștani de 16 ani au furat o mașină și s-au plimbat prin județele Suceava și Botoșani. Unul dintre ei, băut, a fost reținut în arestul poliției


Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii din Botoşani, după ce a furat o maşină din municipiu împreună cu un prieten de aceeaşi vârstă, au condus-o alternativ până în Suceava şi înapoi, abandonând autoturismul pe strada unde locuieşte proprietarul. Adolescentul reţinut se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, joi seară, poliţiştii Biroului de Investigatii Criminale au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 16 ani din municipiul Botoşani, pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au stabilit că adolescentul respectiv şi un alt tânăr de 16 ani au pătruns în curtea unui bărbat de 64 de ani,de unde au furat un autoturism.

Ulterior, cei doi, care nu au permis de conducere au condus, alternativ, autoturismul până în municipiul Suceava şi au revenit în Botoşani, abandonând maşina pe strada unde locuieşte proprietarul acesteia.

Poliţiştii au mai stabilit că adolescentul de 16 ani care a fost reţinut se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării rezultând o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat

Niciun comentariu

Un produs Blogger.