FOTO Țigări de contrabandă găsite ascunse în peretele stânga al unui Renault Kangoo, în Vama Siret

Miercuri, 29 mai 2019, în jurul orei 20.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român P. G. în vârstă de 30 de ani, conducând un autoturism marca Renault Kangoo.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în peretele stânga spate al autoturismului, cantitatea de 190 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 285 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorul Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit, miercuri, 29 mai 2019, în apropierea frontierei de stat, șase colete abandonate care conțineau țigări.

Acestea au fost duse la sediul sectorului unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 3.237 pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de 37.800 lei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate.









Mai nouă Mai veche