Femeie atacată cu un cuțit de soțul ei, la Pătrăuți. Bărbatul, arestat preventiv pentru tentativă de omor


Joi dimineață, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că o femeie de 40 de ani din satul Pătrăuți a fost agresată de soțul său. Femeia a fost identificată în curtea locuinței sale, prezentând mai multe lovituri la nivelul corpului provocate de către soțul ei, de 41 de ani. Agresiunea s-a petrecut joi dimineață, în jurul orelor 08.45.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a transportat persoana vătămată la U.P.U. Suceava în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Soțul victimei a declarat faptul că în urma unui scandal conjugal a lovit-o pe soția sa inclusiv cu un cuțit.

În urma examinării medico-legale s-a stabilit cu titlu preliminar că victima prezintă leziuni ce necesită pentru vindecare 20 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, față de bărbat fiind dispusă punerea în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie” cu raportare la infracțiunea de „tentativă de omor”.

Inculpatul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 26.07.2019 să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J Suceava.
Mai nouă Mai veche