Lider PSD Suceava despre cazul bărbatului gazat de jandarmi: „A fost executare în public! Niște incompetenți!”Un lider PSD Suceava a reacționat după incidentul violent de la Vatra Dornei unde un bărbat a murit după ce a fost strâns de gât, apăsat cu genunchii în zona plămânilor și i-a fost dat cu spray lacrimogen în căile respiratorii în timpul unei imobilizări făcută de un echipaj de jandarmi neprofesionist și fără respectarea procedurilor.

Vicepreședintele PSD Suceava, Ioan Gabriel Buciac, consilier local în Consiliul Municipal Suceava, a afirmat că intervenția jandarmilor a fost „executare în public”, iar despre jandarmi a spus că sunt „incompetenți”.

„Idiotul ăla gras ce îl strangulează pe om după ce i se dă spray în față ce caută în Jandarmerie? Cum trece el probele sportive dacă mai are puțin și se rostogolește? Dacă vă uitați atent la filmare, el e și cel care îi spune jandarmeriței să îi dea cu spray... după care îl ține apăsat pe gât pe om...! Asta a fost executare în public! Niște incompetenți!” - Ioan Gabriel Buciac. 

Niciun comentariu

Un produs Blogger.