CJ Suceava vrea să privatizeze două străzi pe care să le desființeze și să le transforme în parcări pentru șefii instituției



Consiliul Județean Suceava a schimbat strategia în cazul străzilor transformate în parcări private pentru șefii instituției. După ce Poliția Rutieră a amendat Primăria Suceava pentru montarea ilegală a unei bariere și a indicatoarelor rutiere, Gheorghe Flutur a cerut administrației locale să îi fie transferate în administrare două străzi din localitate.

Consiliul Județean Suceava a obținut, la 13 septembrie, Certificatul de Urbanism nr. 1268/2019 pentru „darea în administrare a parcelelor cadastrale cu nr. 44224; 44239, pentru amenajare locuri de parcare și obținere autorizație de construire”.

Conform datelor extrase de la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, parcela 44239 este de fapt strada Libertății pe întreaga lungime, iar parcela 44224 este strada Aleea Nucului, de la intersecția cu Vasile Bumbac până la intersecția cu Ștefan cel Mare.

Ca urmare a solicitării Consiliului Județean Suceava, strada Libertății ar urma să dispară complet și să fie transformată în parcări pentru șefii Prefecturii Suceava, iar porțiunea din strada Aleea Nucului închisă acum cu barieră ar urma să fie transformată în parcare privată pentru șefii Consiliului Județean Suceava.

Citește și:





Mai nouă Mai veche