Un șofer beat la volan s-a izbit cu mașina într-un autoturism care a virat la stânga fără să se asigure. O femeie a fost rănită


La 22.09.2019, ora 14.52, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29 din localitatea Dumbrăveni, un localnic de 30 de ani a efectuat un viraj la stânga cu intenția de a pătrunde în curtea unui imobil fără să se asigure corespunzător, moment în care, a fost acroșat de autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani din județul Botoșani, angajat în depășirea regulamentară a acestuia.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 27 de ani din localitate, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 30 de ani și de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 38 de ani din județul Botoșani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, conducătorul auto de 30 de ani fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, iar conducătorul auto de 38 de ani pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.