VIDEO Petrecere organizată de primarul Neculai Miron pentru deputatul Băișanu, la o stână din Bosanci

Primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, a organizat o petrecere, sâmbătă, la o stână din comună, pentru fostul președinte al ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, exclus cu o zi înainte din partid pentru că a acceptat nominalizarea într-o funcție de ministru la propunerea Vioricăi Dăncilă.

La petrecere au participat aproximativ 40 de persoane, cele mai multe membre ale partidului ALDE, care s-ar fi poziționat împotriva deciziei de excludere dispusă de conducerea națională a partidului.

Imagini de la începutul petrecerii au fost publicate chiar pe profilul de Facebook al primarului Neculai Miron.



Ștefan Alexandru Băișanu a fost exclus din ALDE după ce a acceptat să fie nominalizat de președintele PSD, Viorica Dăncilă, pentru funcția de ministru al relației cu Parlamentul, deși partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu a ieșit de la guvernare. Nominalizarea a fost respinsă de președinele Klaus Iohannis, care a arătat că, după schimbarea componenței politice a Guvernului, prevederile Constituției obligă reconfimarea încrederii printr-un vot în Parlament.

Ștefan Alexandru Băișanu este un politicina cunoscut pentru trasism politic, fiind până acum membru al ApR, PSD, PUR, PNL și ALDE.
Mai nouă Mai veche