Campanie de colectare de ghiozdane și rechizite penru copii din Baia

În perioda 15 iulie-15 septembrie, Asociația Bursa pentru Viață a organizat, împreună cu Asociația Junior Chamber Suceava și Fundația FARA, o campanie de colectare de ghiozdane și rechizite cu scopul de a contribui la educarea copiilor fără posibilități, cu risc crescut de abandon școlar, ajutându-i să își construiască un viitor decent.

Deși au fost identificați 327 de copii, cu ajutorul donatorilor particulari și al sponsorilor am reușit să aducem zâmbete la peste 100 de copii din localitatea Baia, jud Suceava. Dorim să mulțumim pe această cale tuturor donatorilor particulari dar si Marvel SRL, Promo Plus SRL, Lucicosm SRL, Petrocont SRL, Adriana Luchian, Stare de bine cu Young Living, Anamaria Steiciuc, Stefana Teodoroiu, The Pretty Blossoms. Fără sprijinul lor nu am fi putut reuși.



Parteneriatul a fost susținut de antreprenori care au acceptat ca sediul companiei lor să devină punct de colectare în Campania noastră, vrem să le mulțumim Anasped SRL, Jad-Online, Lucicosm SRL, Misha Beauty, Pixeda, Ragaz.

Atunci când pronunţăm cuvântul „generozitate” cel mai adesea privirile se îndreaptă spre oamenii de afaceri. Cu toții putem dărui, am demonstrat asta. Nu trebuie să aşteptăm numai la cei din jurul nostru să fie generoşi, putem începe prin a dărui din ce avem şi nu din ceea ce ne e de prisos sau ne rămâne.

Proiectele derulate de către asociația noastră sunt pentru oameni de toate vârstele și sunt axate pe prevenție, sănătate și educație. Sprijinul comunității, se convertește în fericire, motivație, împlinire și nu în ultimul rând, în recunoștință.
Mai nouă Mai veche