Ginere dat de soacră pe mâna poliției după ce și-a izbit soția de ușa casei. Polițiștii l-au evacuat din casă și i-au pus cinci zile de interdicție


La data de 05.10.2019, orele 21:14, polițiștii Secției nr.12 Poliție Rurală Preuteşti au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112 de către o femeie din sat Basarabi com. Preutești, despre faptul că ginerele său de 33 ani, provoacă scandal la domiciliu.
S-a constatat că în jurul orelor 20.00, bărbatul de 33 de ani a venit de la muncă în stare de ebrietate și a avut o discuție în contradictoriu cu soția sa de 32 ani, a agresat-o fizic, împingând-o în ușa locuinței
Victimei i s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, iar în urma răspunsurilor a reieșit faptul că există risc iminent motiv pentru care s-a emis un ordin provizoriu de protecție față de bărbatul de 33 de ani pe o perioadă de 5 zile, începând cu data de 05.10.2019 ora 22.40.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violență în familie”, urmând a fi soluționat procedural de P.P. Preutești.
Mai nouă Mai veche