Un bărbat din Pojorâta și-a lovit soția cu palma și a spart trei geamuri. Polițiștii i-au făcut dosar penal și au emis ordin de protecție provizoriu împotriva agresorului


La 05.10.2019 orele 2140, polițiștii Secției 11 de Poliție Pojorâta au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către o femeie de 51 ani din com. Pojorâta, despre faptul că soțul său de 55 ani a provocat scandal la domiciliu, a amenințat-o cu acte de violență și a lovit-o.
S-a constatat că de aproximativ 1 an de zile bărbatul de 55 de ani consumă băuturi alcoolice zilnic, în exces, iar pe fondul consumului de alcool provoacă scandal la domiciliu fără un motiv întemeiat.
La 05.10.2019, în jurul orei 21.40, bărbatul de 55 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a provocat scandal la domiciliul său, a amenințat-o pe soția sa cu acte de violență și a lovit-o cu palma, după care a urcat la etajul imobilului unde a spart 3 ochiuri de geam de la o ușă.
A fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva agresorului.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”violența în familie”, cercetările urmând a fi continuate de Postul de Poliție Pojorâta.
Mai nouă Mai veche