Un individ băut și-a luat concubina la bătaie, la Izvoarele Sucevei. Polițiștii i-au făcut dosar penal și au emis ordin de protecție a victimei împotriva agresorului


La 17.10.2019 orele 2340, polițiștii Secției 11 de Poliție Pojorâta au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către o tânără din com. Izvoarele Sucevei, sat Brodina, despre faptul că un bărbat, concubinul mamei sale, o agresează pe aceasta pe fondul unui scandal la domiciliu.
S-a constatat că în jurul orei 21.30, bărbatul de 41 ani din com. Pojorâta, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a provocat scandal la domiciliul său, a amenințat-o pe concubina sa cu acte de violență și a lovit-o.
Femeia de 41 ani din Brodina a solicitat intervenția la fața locului a unui echipaj medical întrucât susținea că nu se simte bine.
Persoanei vătămate i s-a adus la cunoștință să se prezinte la un cabinet medico-legal în vederea eliberării unui certificat medico-legal.
A fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru victima împotriva agresorului, în care s-a stabilit ca acesta să părăsească domiciliul comun și să nu se apropie la o distanță minimă de 100 de metri față de victimă și față de domiciliul acesteia.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”violența în familie”, cercetările urmând a fi continuate de Postul de Poliție Izvoarele Sucevei.
Mai nouă Mai veche