Polițiștii au dat iama în barurile și discotecile din Liteni și Vicovu de Sus. Ce sancțiuni au fost aplicate


În noaptea de 02/03.11.2019, Poliția orașului Liteni a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră în zona barurilor, cluburilor și discotecilor din localitate. La acțiune au participat polițiștii din cadrul Poliția orașului Liteni dar și din cadrul structurilor operative din IPJ Suceava, luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității.Au fost controlate 4 locații și au fost legitimate 63 de persoane.
Au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 25.595 lei și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.
De asemenea, Poliția orașului Vicovu de Sus a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, ocazie cu care, pentru neregulile constatate au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.250 lei și au fost reținute 2 permise de conducere.
Mai nouă Mai veche