Un bărbat beat și fără permis, rănit după ce s-a trântit cu mopedul într-un cap de pod. Polițiștii i-au făcut dosar penal


La 03.11.2019, în jurul orei 14.30, în timp conducea mopedul într-o curbă ușoară la dreapta pe DC 38A, din comuna Dărmănești, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și a faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice, un localnic de 67 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și intrat în coliziune cu un cap de pod.În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului mopedului care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 67 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche