Un angajat ACET a murit în timpul turei de noapte, la serviciu, și a fost găsit abia dimineață de colegi


Marți, 19 noiembrie 2019, ora 07.37, un echipaj de ambulanță, a fost sesizat prin 112 faptul că un bărbat a fost găsit decedat la serviciu.
În verificărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că bărbatul de 52 ani, din municipiul Rădăuți, era angajat al SC ACET SA Suceava, punctul de lucru Stația de pompare a apei potabile din satul Măneuți, com. Frătăuții Vechi.
În noaptea de 18/19.11.2019, acesta a efectuat serviciul de noapte, în intervalul orar 19.00-07.00. Pe timpul serviciului, până în jurul orei 06.00, acesta le-a zis colegilor săi că se simte rău.
În dimineața de 19.11.2019, în jurul orei 06.30, bărbatul a fost găsit în afara clădirilor în care își desfășura activitatea, întins pe sol, cu fața în sus, inconștient.
Imediat colegii acestuia au solicitat intervenția unei ambulanțe la fața locului, echipajul medical constatând decesul celui în cauză.
Totodată, s-a stabilit că în ultima perioadă de timp a acuzat dureri la nivelul toracelui. Acesta le-a povestit apropiaților că a fost diagnosticat cu probleme cardiace.
Cu ocazia examinării cadavrului s-a constatat că acesta nu prezenta urme de violență și a fost anunțat CML Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.
S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de: „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche