A intrat în magazin să cumpere cârnați și s-a trezit fără bicicleta pe care a lăsat-o sprijinită de perete. Păgubitul l-a prins de unul singur pe hoț și i-a anunțat și pe polițiști care au deschis un dosar penal pentru furt calificat


Joi, 5 decembrie 2019, la ora 17:35, Constantin M., de 60 ani, din Rădăuți, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că din faţa magazinului Super Star din Rădăuţi, strada Piaţa Unirii, i-a fost sustrasă bicicleta.

Bărbatul a intrat în magazin pentru a face cumpărături și a lăsat bicicleta sprijinită de perete. În jurul orei 17:30, Marian M., de 46 ani, din Rădăuți, a sustras bicicleta persoanei vătămate, în valoare de 200 lei, ce era parcată în faţa magazinului Super Star.

Persoana vătămată a prins autorul în apropierea locului comiterii faptei, în timp ce acesta transporta bicicleta în cauză în scopul însuşirii pe nedrept, ocazie cu care şi-a recuperat în totalitate prejudiciul.

Persoana vătămată a depus plângere privind infracţiunea de furt calificat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, ce urmează a fi soluţionată procedural de către Biroul Investigaţii Criminale Rădăuţi.
Mai nouă Mai veche