Produse contrafăcute Adidas, Nike și Tommy Hilfinger în valoare 1.840 de lei, confiscate de polițiști din Bazar și Piața Mică. Două persoane sunt cercetate penal


Joi, 5 decembrie 2019, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat pe raza județului Suceava, ocazie cu care au contatat că:

  • Dimitrie C., de 54 de ani, din Suceava, oferea spre comercializare în Complexul comercial Bazar din mun. Suceava, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile ,,ADIDAS”, ”Tommy Hilfinger” și ”NIKE” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 1.340 lei.
  • Laura B., de 40 de ani, din mun. Suceava, oferea spre comercializare în zona pieții agroalimentare George Enescu din mun. Suceava, produse de încălțăminte inscripționate cu mărcile ,,ADIDAS” și ”NIKE”, fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 500 lei.

Persoanele au fost depistate în flagrant în timp ce ofereau spre comercializare produsele, cercetările au fost efectuate la fața locului și s-a procedat la ridicarea bunurilor în vederea examinării criminalistice, în ambele cauze fiind întocmite dosare penale, în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,punerea în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.