VIDEO Instructor auto înregistrat cu camera ascunsă cum negociază șpaga pentru obținerea permisului de conducere

Un instructor auto din județul Suceava a fost înregistrat cu o cameră ascunsă în timp ce negociază șpaga pentru obținerea permisului de conducere.

S-a întâmplat vineri, în parcarea de pe strada Traia Vuia din municipiul Suceava, acolo de unde pleacă la examen elevii care susțin proba de traseu pentru obținerea permisului de conducere. Filmarea a fost înregistrat de o rudă a unei tinere care tocmai susținuse examenul.

Înregistrarea care durează cinci minute conține o discuție despre suma care ar fi fost solicitată de instructorul pentru obținerea permisului. Tânara elevă spune că înainte de examen instructorul de la o școală de șoferi din Cajvana i-ar fi spus că trebuie să dea bani dacă vrea să obțină permisul, sugerându-i suma de 400 de euro.

Tânăra i-a confirmat instructorului că va plăti. La traseu a fost declarată admisă și după examen instructorul i-a cerut banii.

Când a fost confruntat de rudele tinerei, instructorul a încercat să ocolească subiectul spunând că astfel de lucruri nu se discută în locuri publice. Totuși, instructorul a recunoscut că i-a sugerat fetei să plătească și că ar fi vorbit despre asta cu polițistul examinator.

Văzând că este luat la întrebări de rudele fetei, instrctorul pare să renunțe la a mai cere bani și îi spune fetei: „Dacă vrei dai bani, dacă nu vrei nu dai”.

Mai nouă Mai veche