Un bărbat a murit după ce a căzut într-o râpă de opt metri, în pădurea din Vârfu Dealului


Vineri, 3 ianuarie 2020, ora 19.10, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizaţi telefonic despre faptul că Nicanor Monor, de 67 ani, din municipiul Suceava, a fost găsit decedat în pădure pe raza comunei Pârteștii de Jos.

În urma cercetărilor s-a stabilit că vineri, în jurul orei 13.00, bărbatul s-a deplasat singur în pădurea satului Vîrfu Dealului, comuna Pîrteștii de Jos, situată în spatele locuinței sale, cu scopul de a aduna lemne. În jurul orei 16.00, familia acestuia s-a alertat din cauza faptului că nu s-a întors la locuință, fapt pentru care au procedat la căutarea sa.

Rudele au plecat în căutarea acestuia, ocazie cu care l-au găsit în pădure, într-o râpă cu adâncimea de aproximativ opt metri, căzut cu fața în jos, constatând că nu prezintă semne vitale. Pe timpul cercetărilor s-a constatat faptul că persoana decedată s-ar fi întins după o creangă de pe marginea prăpastiei, ar fi alunecat și a căzut în râpă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței din cadrul Serviciului de ambulanță Gura Humorului și un echipaj de la I.S.U. Siret care au constatat decesul.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche