O femeie care a ținut strict tot postul Crăciunului și apoi a băut țuică a murit după ce a căzut în baie și s-a lovit la cap



Vineri, 3 ianuarie 2020, la sediul Poliției municipiului Suceava s-a prezentat un bărbat de 37 ani, din Suceava, care a sesizat că joi, 2 ianuarie, în jurul orei 22.50, mama sa Ecaterina F., de 64 ani, din mun. Suceava, a decedat la Spitalul Județean Suceava.

În urma cercetărilor s-a stabilit că femeia locuia singură la adresa de domiciliu. La data de 22 decembrie 2019, în jurul orei 16.00, întrucât aceasta nu răspundea la telefon, și nici la ușă, fiul ei a sesizat evenimentul prin 112 .

Echipajul SMURD ajuns la fața locului, a intervenit cu o scară intrând în apartamentul susnumitei pe geamul deschis al balconului de la bucătărie, găsind-o pe aceasta în baie căzută, conștientă însă fără a putea comunica. A fost deschisă ușa de acces prin interior, întrucât era încuiată și cu cheia in yală.

Femeia a fost transportată la UP.U. Suceava unde a fost diagnosticată cu hematom extradural occipital, prezentând halenă etanolică. A fost supusă imediat unei intervenții chirurgicale, iar la 2 ianuarie 2020, în jurul orei 22.55 a decedat în Secția de Reanimare a Spitalului Județean Suceava.

Conform declarației fiului, ultima data a vorbit cu mama sa în ziua precedentă accidentului, la data de 21 decembrie 2019, în momentul in care a fost in vizită la aceasta în intervalul orar 18.00-20.00. În aceste împrejurări mama sa ar fi consumat țuică. De asemenea, i-a comunicat faptul că se simțea slăbită întrucât a postit foarte strict în ultima perioadă.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche