FOTO Trei persoane rănite după ce două mașini s-au ciocnit frontal la Milișăuți

Luni, 9 martie, în jurul orelor 17.40, Iosif U., de 42 ani, din Volovăț, conducea autoturismul VW Golf, pe DN 2H, pe raza orașului Milișăuți, iar când a ajuns la intersecția cu DC 40A, autoturismul care circula în fața sa a încetinit pentru a vira la dreapta pe DC 40A, dar din cauza nepăstrării unei distanțe corespunzătoare, Iosif U. a virat stânga și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoturismul VW Golf, condus regulamentar din sens invers de Daniel H., de 51 ani, din mun. Rădăuți.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, care au fost transportați cu ambulanțe la Spitalul Municipal Rădăuți, unde în urma examinării medicale, ambilor li s-au stabilit următorul diagnostic: „contuzie la nivelul toracelui, contuzii toraco-abdominale”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, deși la fața locului a refuzat transportul cu ambulanța la Spitalul mun. Rădăuți, o femeie de 42 ani, din com. Volovăț, pasageră, s-a prezentat personal la sediul spitalului și a solicitat să fie investigată de cadrele medicale, astfel că susnumitei i s-a stabilit următorul diagnostic: „contuzie toracică”.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.



Mai nouă Mai veche