Un tânăr beat și fără permis a tamponat o mașină și a fugit de la locul impactului. Polițiștii l-au reținut în arest


Luni, 9 martie, la ora 08.00, la sediul Poliției Fălticeni s-a prezentat un un  bărbat care a reclamat faptul că în timp ce conducea autoturismul marca VW pe strada Sucevei din Fălticeni, a fost tamponat de autoturismul marca Alfa Romeo, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei fără a încheia formularul de înțelegere amiabilă.

S-au efectuat verificări, stabilindu-se faptul că autoturismul marca Alfa Romeo a fost condus de Ionel Leontin, de 25 ani, din Hârtop. Acesta a fost invitat la sediul Poliției și deoarece emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să sufle în aparatul etilotest, însă a refuzat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul mun. Fălticeni, unde a refuzat să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-au efectuat verificări în evidențele Poliției, stabilindu-se că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Față de suspect s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore și a fost încarcerat în CRAP din cadrul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru luarea unor măsuri preventive.

Ionel Leontin mai este cercetat într-un dosar penal din data de 22.02.2020, sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche