Pacienții din triaj și personalul de la UPU vor primi ceai, cafea și fresh-uri de portocale oferite de Starbucks



Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, în urma consultării cu managerul interimar al Spitalului Județean Suceava, dr. Filip Florin, a dispus, în regim de urgență, montarea a 3 construcții modulare în curtea unității medicale, lângă Unitatea de Primiri Urgențe (clădirea spitalului nou), pentru a asigura triajul pacienților.

Containerele, din care unul aparține Instituției Prefectului - Județul Suceava și două aparțin SC SUCT SA Suceava, au dimensiuni standard de 6 metri lungime, 5 metri lățime și 2,2 metri înălțime, vor fi móntate de cadre aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava sub coordonarea inspectorului șef col. Costică Ghiață.

Fluxul operațional va fi asigurat de cadre medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava sub coordonarea dr. Liviu Cîrlan - șef UPU.

Containerele sunt încălzite și oferă condiții decente, care asigură un plus de confort pacienților care se prezintă la spital.

Facem precizarea că prefectul județului Suceava a discutat cu managerul STARBUCKS Suceava și, începând cu data de 29 martie 2020 va fi asigurat pentru personalul medical, personalul ISU, dar și pentru pacienții din triaj ceai, cafea și fresh-uri de portocale.

Prin această acțiune se dorește asigurarea unui climat normal, primitor, pentru persoanele care se prezintă la spital dar și pentru angajații spitalului care luptă în continuare, în linia întâi.
Mai nouă Mai veche