Ștefan Mandachi, replică dură pentru Marian Godină: „nesimțitule”, „limbricule”, „coate goale”, „labă tristă”



Antreprenorul Ștefan Mandachi a publicat pe blogul personal o postare în care îl atacă dur pe Maria Godină, ca răspuns la o postare în care polițistul l-a criticat pentru schimbarea de opinie cu privire la măsurile pe care statul trebuie să le ia în industria HoReCa în contextul pandemiei de coronavirus.

„În loc să fie pe străzi cu masca pe față, că suntem în Stare de urgență, Godină o arde pe rețelele sociale, cu un ochi pe steroizi și cu altul pe nr. de followers. Țara arde, baba se chiaptănă! Ăsta merită bătut de confrații lui polițiști, care muncesc acum și se luptă pe străzi cu virusul. (...)
Limbricu ăsta, angajat la Stat, își formulează texte online să mai agațe 2-3 followers. (...)
Nu știu când pune Labă-tristă ăsta în aplicare legea, că el toată ziua e pe podium, la poze, cu chiloți mulați pe cur. (...)
Pe el îl freacă grija de mine. Se răzbună pentru că l-am botezat Fanta Lemon, după grețurile pe care și le simulează când vede ”nedreptăți” sociale (numai bune să-i mai aducă like-uri la pagini).
Bă Mușchi, eu am voie să postez la orice oră pe facebook, tu n-ai voie. Eu trudesc 18 ore pe zi, inclusiv acum sunt la birou. Dar tu ai un program mai lejer, de câteva ore fixe. Cât ești la serviciu, păi stai țapăn și muncește! (...)

Tu ți-ai făcut reclamă pe spatele Poliției băh. Tu fără uniforma de polițist erai un coate goale. Dacă erai chiar culturist, (cum vrei să pari), dacă erai inginer, doctor, preot sau patron, nu te știa nici dracu. Toată reclama ta de influencer ți-ai făcut-o cu o uniformă care aparține Statului Român. Nu vorbi de alții, nesimțitule! Tu fără uniformă ești ca Papa de la Roma fără roba albă, în civil.

Alo, Ministerul de interne, dați-i sign out lui Godină”, a scris Ștefan Mandachi.

Citește și:
Mai nouă Mai veche