Au trecut două săptămâni de la internarea șefului CJ Suceava, Gheorghe Flutur. Autoritățile nu au mai comunicat nicio informație despre demnitar


Marți seară s-au împlinit două săptămâni de la internarea în Spitalul Județean de Urgențe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, testat pozitiv cu noul coronavirus, perioadă în care autoritățile nu au mai oferit nicio informație oficială despre demnitar.

Gheorghe Flutur a fost internat la Spitalul Județean Suceava în seara zilei de marți, 24 martie. În primele două zile de la internare, politicanul a fost foarte activ și a intrat prin telefon în direct la mai multe televiziuni de știri.

Începând de vineri, 27 martie, Gheorghe Flutur a încetat însă comunicarea cu mass-media. Momentul a coincis cu investigațiile publicate de ȘtiriSuceava.net privind faptul că a fost testat „peste rând” după ce a fost trecut „medic” pe buletinul de analize și că a fost cazat într-o rezervă a Secției Chirugie deși figura internat la Secția Boli Infecțioase.

Ulterior, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au aunțat că au deschis un dosar penal pentru a verifica aceste dezvăluiri.

Deși au trecut mai bine de două săptămâni de la internare, autoritățile nu au mai comunicat niciun fel de informații despre președintele Consiliului Județean Suceava.

Citește și:
Mai nouă Mai veche