Bărbat fără permis depistat la volanul unei mașini, la Hănțești. Polițiștii i-au făcut dosar penal și l-au amendat și pentru nerespectarea ordonanțelor militare


Luni, 27 aprilie 2020, la ora 09.30, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DJ 208D din sat/com. Hănțești, autoturismul marca VW PASSAT.

La volanul autoturismului a fost identificat Ioan R., de 59 ani, din Mitocu Dragomirnei, iar în calitate de pasageră soția sa. Procedându-se la interogarea bazei de date s-a stabilit că bărbatul nu este posesor de permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a fi soluționat procedural de Postul de Poliție Mitocu Dragomirnei.

Având în vedere faptul că susnumiții nu au putut prezenta declarații pe proprie răspundere care să ateste necesitatea prezenței în acel loc, aceștia au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare în vigoare.
Mai nouă Mai veche